Комисия от  представители на Международната федерация по ски и на

...
Комисия от  представители на Международната федерация по ски и на
Коментари Харесай

Банско премина успешно инспекцията от ФИС преди стартовете за СК в алпийските ски догодина



Комисия от  представители на Международната федерация по ски и на фирмите виновни за провеждането на целия блок от надпревари на кръговете от Световната купа, ръководена от основния автобус шеф на веригата за мъже Маркус Валднер инспектира готовността на Банско да одобри надпревари за Големия бистър глобус следващата година.

„ Това е детайл от подготовката за надпреварите от подобен сан. Световната ски федерация прави ревизия на курорта хазаин във всички аспекти – от подготовката на самото трасе и всички свързани с него елементи, през аспекти като организацията на церемониите, хотелското настаняване, превоза, логистиката и другите характерни за организацията на огромните надпревари детайли. Много сполучливо мина самата ревизия. Банско е потвърден хазаин на огромни спортни прояви и най-много от такива с сан Семеен кодекс в алпийските ски и сноуборда и има насъбран забележителен опит “, това показа след края на инспекцията особено за предаването „ На финала “ Георги Бобев – зам. ръководител на БФ Ски.

" Над 1000 души вземат участие в общата организация на стартовете от Семеен кодекс. През 2019  ще домакинстваме на три старта, които съчетават техничните и скоростните дисциплини. Това са напълно обособени групи от състезатели с разнообразни потребности, с нужда от правенето на характерна и друга стратегия за подготовка и за самото съревнование. Това постанова пред нас една доста добра организация и ни изправя пред много провокации, тъй като групата на състезателите и треньорите няма да е по никакъв начин дребна. Очакваме общата численост на нашите посетители да е към 220-250 души “, добави Бобев.

Припомняме ви, че от 22 до 24 февруари 2019 планинския курорт ще посреща 3 старта от програмата на Семеен кодекс при мъжете – алпийска композиция, супергигантски слалом и великански слалом.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР